• LUNI-VINERI: 9:00 - 19:00
  • Duminica INCHIS
Awesome Image

Noi suntem firma de amenajari interioare care te poate sprijinii in proiectul tau de renovare, reamenajare sau reabilitare a spatiului locuibil sau a biroului.
Credem cu tarie ca iti putem fi alaturi in noile proiecte.
In ultima perioada ne-am largit paleta ofertelor de servicii raspunzand astfel din ce in ce mai bine la nevoile si bugetele clientiilor nostri. Suntem de parere ca punctualitatea si calitatea lucrarii trebuie sa stea la baza colaborarii noastre.

Activam in domeniul amenajarilor interioare si renovarilor din anul 2010 avand angajati cu experienta, eficienti si foarte respectuosi.
Ne ocupam de zugraveli interioare si exterioare, montaj gresie si faianta, montaj parchet, instalatii electrice si sanitare precum si orice alte lucrari.

In prezent

Desfasuram lucrari importante pentru noi si incercam sa ne respectam promisiunea de a fi seriosi in ceea ce facem. Ne hranim cu ambitia si dorinta de a ne multumii clientii.

Pana acum

Amenajari Interioare Bucuresti se bucura de un portofoliu deosebit avand lucrari de amenajari finalizate atat cu persoane fizice cat si cu firme. Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati!

Misiunea noastra

Am ales angajati carora le place meseria pe care o practica, astfel ne orientam spre perfectiune si ne-am facut un scop din a fi recomandati pentru calitatea lucrarilor pe care le facem.

Safaturi utile

Va recomandam sa lucrati in proiectele dumneavoastra cu firme si sa evitati libera intelegere cu asa zisii meseriasi care lucreaza la negru, pentru ca este posibil sa platiti de 2 sau 3 ori aceiasi lucrare.
Awesome Image